Domeniu de activitate

Utilizare functionala

Compusii minerali au multiple proprietati ca aditivi.

 

Sunt folositi pentru:
♦ Imbunatati durata de pastrare a alimentelor
♦ Schimba sau mentine consistenta
♦ Influenta pozitiv aspectul senzorial sau pentru a imbunatati calitatile gustative

 

Au un efect de stabilizare sau senzorial asupra alimentelor de larg consum sau sunt folositi ca agenti de prelucrare.
Compusii minerali sunt folositi in principal, printre alte lucruri, ca regulatori de aciditate, stabilizatori, stabilizatori de culoare, agenti antiaglomeranti sau conservanti.

 

AlimenteAditivi alimentariFunctii
Carne si produse din carneCitrat tripotasic
Citrat trisodic
Tartrat disodic
Acetat de Na anhidru
Diacetat de sodiu
Stabilizator
regulator PH
Aditivi pentru panificatiePropionat de calciu
Acetat de calciu
Diacetat de sodiu
Conservant
regulator pH
MaslineGluconat feros
Lactat feros
Citrat tripotasic
Citrat trisodic
Stabilizator culoare
regulator pH
Alte produse
Suplimente alimentare
Carbonat de magneziu
Oxid de magneziu
Agenti antiaglomeranti/purtatori