Funke Gerber

Funke Gerber

Partener al Industriei Produselor Lactate din 1904

Descarca
catalog
Funke Gerber

De peste 100 ani Funke Gerber este un partener important al Industriei produselor lactate atat din Germania, cat si din strainatate. Producerea echipamentul de laborator pentru analizarea laptelui si a produselor derivate este una dintre cele mai importante activitati ale companiei.

 

Funke este axat in principal pe fabricarea de centrifuge, butirometre si alte echipamente pentru determinarea grasimii conform metodei Dr. N Gerber. Compania germana produce, de asemenea de 15 ani, echipament electronic pentru analiza laptelui (grasime, proteina, lactoza, substanta uscata si punct de congelare). Noul aparat "LactoStar", care determina componentele laptelui, a deschis o noua era pentru analizele de rutina.

 

Determinarea punctului de inghetare cu seriile "CryoStar" este foarte apreciata datorita preciziei si increderii si de aceea multe institute si fabrici il folosesc de ani de zile. Aparatul determina foarte rapid falsificarea laptelui.

 

Cunostintele expertilor Funke Gerber si continua dezvoltare a produselor companiei fac din firma Funke Gerber un important partener pentru Industria Produselor Lactate din intreaga lume.