Gama de produse

Lamothe Abiet

Lamothe Abiet activeaza in enologie din 1878.

Descarca catalog Lamothe Abiet

Respectand traditiile, dar adoptand modernitatea, noi purtam o atentie particulara studiului evolutiei consumului si tendintelor care se manifesta peste tot in lume.

Misiunea noastra: furnizarea, catre producatorii de vinuri din lumea larga, de materiale fiabile, eficace si rentabile pentru realizarea vinului pe care si-l doresc a-l pune pe piata. In acest scop noi am dezvoltat mai multe cunostinte:

• Maiestria tehnicilor de supravietuire pe timpul fermentatiilor, a enzimelor si a produselor din drojdii.

Lamothe Abiet este pionierul enzimelor in enologie, printre primii care a selectionat drojdii specifice, apoi maiele malolactice si a creat activatori si nutrienti adaptati. Dezvoltarea de produse inovative, in particular plecand de la drojdii, este preocuparea noastra cotidiana.

• Procesul si produsul este obiectivul apropiat.

Acesta consta in observarea si punerea in forma a practicelor existente. Fiecare etapa a fost disecata si produsele enologice existente au fost comparate. Aceasta ne-a condus la optimizarea performantelor gamelor noastre de produse. A urmat un flux continuu de inovatii. Cu acestea a aparut o industrie a vinului sub forma de marci de calitate (ca o cerinta a proprietatii dar si a pietii). Astfel volumele au crescut si a aparut notiunea de produs ca obiectiv.

• O organizatie riguroasa, planificata si fiabila.

Lamothe Abiet este, in acelasi timp, inovator. Noi suntem primii, din bransa noastra, care am pus in practica un sistem de gestiune si trasabilitate strict. Securitatea alimentara si linistea clientilor nostri sunt prioritatile noastre: Lamothe Abiet este certificat ISO 22000.

• Un serviciu tehnic ca interfata intre practica si cercetare.

Produsele enologice sunt din ce in ce mai numeroase, mai performante dar si din ce in ce mai complexe. Am creat un serviciu tehnic cu misiunea de a asigura suportul si a informa clientii nostri pentru a le permite obtinerea de rezultate optime.

Obiectivele noastre:
• Ascultarea clientului si apoi oferirea solutiilor eficace si rentabile,
• Asigurarea unei permanente supravegheri tehnologice si reglementare optime, pentru garantarea unei informari pertinente si fiabile clientilor nostri,
• Investitia continua si regulata in cercetare pentru propunerea de inovatii puternice.

Lamothe Abiet este sinonima cu asigurarea si fiabilitatea unei intreprinderi agro-alimentare cu flexibilitatea si creativitatea rasplatite prin satisfactia clientilor sai.

fise-enologice-limbi
fise-enologice-limbi
fise-enologice-limbi