Obtineti o limpezire rapida a vinurilor rosii premium, tulburi
Grabirea limpezirii musturilor dificile care au un continut ridicat de pectina pe timpul fermentarii se obtine cu Ultrazym® 100 G, o solutie enzimatica de limpezire de inalta performanta. Ultrazym®100 G reduce volumul depunerilor grosiere si imbunatatesc profitul asigurand in acelasi timp un profil proaspat si fructat.
Beneficii
Asigura limpezirea rapida
Obtineti limpezirea rapida a musturilor cu turbiditate mare si continut ridicat de pectina cu Ultrazym®100 G, care creste eficienta echipamentului vostru de limpezire cu 60% si in acelasi timp protejeaza aroma fructata a vinului.
Imbunatateste stabilitatea aromatica
Enzima retine aromele proaspete si fructate, asigurand o imbunatatire a profilului aromatic al vinului.
Reduce volumul sedimentului grosier, creste profitul
Reduce volumul sedimentului grosier cu aproape 50%, rezultand o crestere a randamentului de suc, care imbunatateste profitul.
Durata limpezirii si volumul sedimentului la Cabernet in vinificare traditionala
Ultrazym 100®G grabeste limpezirea. Graficul de mai sus arata ca vinul este limpezit foarte rapid cand este tratat cu Ultrazym 100 G. Vinul este limpede in 21 de zile, comparativ cu vinul netratat care este limpede dupa 60 de zile.
Parametrii tehnici
Ultrazym®100 G este adaugat in vinul rosu pentru a usura limpezirea dupa tragerea de pe drojdie.
Doza
Doza recomandata este de 0.5-1 g/hL de vin.
Temperatura
Ultrazym®100 G este eficient in intervalul 5-60°C.
Mai multe detalii gasiti in sectiunea LAMOTHE-ABIET de pe acest site.