Skip to main content
Ingrediente industria alimentara si a vinului, produse oenologice
  • Acasa
  • Despre noi
  • FURNIZORI INDUSTRIA ALIMENTARA
    • Novozymes
    • Dr. Paul Lohman
    • D.S.M. Food Specialities
    • D.S.M. Nutritional Products
    • Funke Gerber
    • Givaudan
  • FURNIZORI INDUSTRIA VINULUI
    • Lamothe Abiet
  • Contact
Ingrediente pentru industria alimentara
Ingrediente pentru industria alimentara
Ingrediente pentru industria alimentara
Ingrediente panificatie
Ingrediente pentru industria alimentara, panificatie
Ingrediente pentru industria alimentara, panificatie
ingrediente paste si panificatie
Ingrediente pentru industria alimentara

Novozymes

  • Prezentare
  • Morarit - Panificatie
    • Paine, produse brutarie
      • Prospetimea
      • Imbunatatirea aluatului
      • Aspectul produsului
      • Conditionarea fainii
    • Biscuiti si snacks-uri
      • Reducerea acrilamidei
      • Aspectul produsului
    • Cereale micul dejun
      • Reducerea acrilamidei
    • Checuri
      • Prospetime, textura si aspect
  • Lactate
    • Lactoza scazuta
    • Aromele branzei
    • Producerea de branzeturi
  • Specialitati alimentare
    • Procesarea vegetalelor
      • Novoshape®
    • Paste fainoase
  • Sucuri din fructe
    • Clarificarea sucului din mere
    • Tratamentul tocaturii de mere
    • Fructe de padure / struguri extractie si clarificare
    • Vegetale, tropicale si citrice
  • Procesarea carnii
    • Protamex®
    • Reducerea sarii si generarea de aroma
  • Vinuri
    • Extractia
      • VinoCrush® Classic
      • Vinozym®Vintage FCE G
      • Vinozym® Process
      • Vinozym® Vintage FCE
    • Limpezirea
      • Ultrazym® 100 G
      • VinoClear® Classic
      • Novoclair® Speed
    • Maturarea
      • VinoTaste® Pro
    • Filtrarea
      • Vinoflow® Max
  • Studii de caz
    • Produse sanatoase, afaceri sanatoase
    • A face laptele digestibil, o buna afacere naturala
    • O cale suculenta si colorata de a fi sanatos

Suc

Solutiile Novozymes pentru obtinerea sucului din fructe

Enzimele ajuta la marirea randamentului de suc, la clarificarea sucului, intarirea culorii, optimizarea capacitatilor de procesare si mult mai multe. Solutiile Novozymes storc mai mult suc din mere, pere, fructe cu samburi, struguri si fructe de padure, si in acelasi timp inlatura ceata cauzata de substantele din suc. Gama noastra de solutii ajuta industria usurand productia de suc sanatos.

Ingrediente industria alimentara, panificatie si a vinului, produse oenologice
Copyright © 2021 - Gama Serv 95 SRL. ANPC
  • Politica de confidentialitate
  • Politica de cookie-uri
  • Termeni si conditii
Web design & development CUBE STUDIO