Gandirea proaspata imbunatateste prospetimea.
Enzimele sunt ajutoare de proces nepretuite care confera o textura moale si imbunatatesc prospetimea painii. Painea proaspata, delicioasa, este un element important al hranei zilnice in intreaga lume, dar inainte de 1990, painea era considerata un produs perisabil de larg consum, care isi pierde umezeala, fermitatea si elasticitatea. Inventarea enzimelor care mentin prospetimea a oferit posibilitatea brutarilor de a oferi moliciune superioara a miezului si elasticitate painiiin timp ce costurile s-au mentinut la valori rezonabile si s-a marit sustenabilitatea.
Acum, noua generatie de unelte enzimatice adauga o noua moliciune si umezeala in gura, dar si prospetime pe timpul depozitarii.
Beneficiile importante
♦ Asigura consumatorii cu o paine de calitate ridicata, cu mai multa delicatete si textura umeda,
♦ Reduce cantitatea de paine aruncata si/sau retururi invechite in reteaua de distributie,
♦ Satisface cererea in crestere de ingrediente viabile.