OptiCake® Lift

O unealta eficienta pentru imbunatatirea checurilor.

OptiCake Lift este o unealta de imbunatatire a checurilor in mai multe moduri. Aceasta lipaza confera o imbunatatire a volumului si texturii prin actiunea asupra lipidelor din faina si generarea de componenti emulsificatori.

 

Cand este adaugat in „pound cake”, OptiCake Lift produce cu pana la 10% mai mult volum comparativ cu checul fara enzime. In briose se obtine cu 3% marire de volum. Mai mult decat atat, OptiCake Lift furnizeaza un aspect atragator.

 

Studiile senzorialearata ca OptiCake Lift asigura o textura mai putin sfaramicioasa si mai bune proprietati senzoriale pe timpul depozitarii. Intr-un test senzorial pe briose dupa doua saptamani de depozitare, OptiCake Lift a fost notat mai bine pentru:
♦ Umezeala;
♦ Moliciune;
♦ Calitati de mestecare;
♦ Proprietati de amestecare;
♦ Fragezime.