OptiCake® Excel

Unealta completa pentru prospetimea checurilor.

​OptiCake Excel o solutie enzimatica patentata, toleranta la zahar care exceleaza in a mentine prospetimea checului industrial pana cand este mancat de consumator. Prin intarzierea procesului de intarire si crearea de compusi de emulsifiere, OptiCake Excel devine o unealta completa pentru mentinerea moliciunii, umezelii si texturii pe timpul depozitarii. El confera checului volum marit si un mai bun aspect.

 

Aceasta este ce asteapta consumatorii.

 

Intr-un studiu de piata cu 416 consumatori din Franta, si Marea Britanie, Novozymes a gasit ca 73% au preferat checul cu realizat cu tehnologie OptiCake fata de un chec fara enzime, dupa doua saptamani de depozitare.

Consumatorii din studiu au dat scoruri mari checurilor cu OptiCake Excel
♦ Moale la atingere (90%);
♦ Imbucatura frageda si elastica (71%);
♦ Mult mai umed (70%);
♦ Proaspat in general (70%);
♦ Neted la inghitit (68%);
♦ Mult mai placut la mestecat (66%).

 

In plus fata de studiu, testarea instrumentala arata ca checul facut cu OptiCake Excel este mai moale dupa doua luni, decat este martorul dupa 15 zile.

Acestea se transpun in loialitatea consumatorului si mai putine retururi. Inseamna o planificare mai eficienta a productiei si a distributiei.