Proaspat pana la ultima felie.
De peste doua decenii de cand imbunatateste prospetimea, Novamyl este larg recunoscut ca o solutie probata de piata pentru mentinerea prospetimii produselor coapte pe timp indelungat.
Proprietatea cea mai importanta a Novamyl-ului este aceea de a modifica comportarea amidonului, factorul cheie in procesul de invechire a produselor coapte. Invechirea, caracterizata prin pierderea moliciunii si elasticitatii miezului, si prin reducerea calitatilor de prospetime in timp, este cauzata de un proces in care amidonul recristalizeaza progresiv dupa ce painea iese din cuptor. Novamyl intarzie acest proces, cunoscut ca retrogradarea amidonului, asigurand calitati superioare painii care isi mentine elasticitatea si moliciunea timp indelungat.
Beneficiile principale
♦ Creeaza oportunitati de sortimente noi asigurand o calitate ridicata a painii care ramane moale si mult mai elastica mult timp,
♦ Reduce costurile pe unitate si numarul de livrari necesare pentru a mentine produsele proaspete la raft,
♦ Reduce impactul industriei asupra mediului inconjurator prin reducerea numarului de livrari si prin micsorarea pierderilor din retururi de marfuri invechite.