Morarit si panificatie

Solutiile Novozymes – unelte sustenabile pentru imbunatatirea produselor de panificatie.

Novozymes Baking ofera industriei solutii flexibile, de inalta performanta, care asigura calitate si produse rentabile cu satisfacerea preferintelor consumatorilor. In timpurile moderne gustul consumatorilor a fost obisnuit sa se bucure de o mare varietate a produselor de panificatie calitative. Aluatul puternic si stabil este o cerinta de baza pentru un aluat cu calitati de prelucrabilitate optime si pentru realizarea de produse coapte de inalta calitate. Odata cu cresterea semnificativa a interesului consumatorilor din intreaga lume fata de continutul alimentelor favorite, producatorii sunt permanent in cautarea de alternative naturale viabile la amelioratorii chimici.

 

Enzimele sunt ajutoare nepretuite pentru industrie. Cand sunt utilizate la producerea de paine si produse de brutarie, ele ajuta brutarul sa extinda prospetimea, sa mareasca volumul, sa imbunatateasca culoarea cojii, sa intareasca structura miezului, si sa pastreze calitatea aluaturilor congelate. La checuri, enzimele sunt capabile sa pastreze calitatile de proaspat copt ale checului pe timpul depozitarii si sa imbunatateasca textura si aspectul. Ele pot ajuta producatorii de biscuiti si snack-uri sa reduca nivelul acrilamidei dinprodusele lor.

 

Solutiile Novozymes ajuta producatorii sa atinga prospetime durabila precum si coaja perfecta, structura a miezului, si volum ca si a acelor produse de brutarie sofisticate care au fost ingrijite cu dragoste.