Skip to main content
Ingrediente industria alimentara si a vinului, produse oenologice
  • Acasa
  • Despre noi
  • FURNIZORI INDUSTRIA ALIMENTARA
    • Novozymes
    • Dr. Paul Lohman
    • D.S.M. Food Specialities
    • D.S.M. Nutritional Products
    • Funke Gerber
    • Givaudan
  • FURNIZORI INDUSTRIA VINULUI
    • Lamothe Abiet
  • Contact
Ingrediente pentru industria alimentara
Ingrediente pentru industria alimentara
Ingrediente pentru industria alimentara
Ingrediente panificatie
Ingrediente pentru industria alimentara, panificatie
Ingrediente pentru industria alimentara, panificatie
ingrediente paste si panificatie
Ingrediente pentru industria alimentara

Novozymes

  • Prezentare
  • Morarit - Panificatie
    • Paine, produse brutarie
      • Prospetimea
      • Imbunatatirea aluatului
      • Aspectul produsului
      • Conditionarea fainii
    • Biscuiti si snacks-uri
      • Reducerea acrilamidei
      • Aspectul produsului
    • Cereale micul dejun
      • Reducerea acrilamidei
    • Checuri
      • Prospetime, textura si aspect
  • Lactate
    • Lactoza scazuta
    • Aromele branzei
    • Producerea de branzeturi
  • Specialitati alimentare
    • Procesarea vegetalelor
      • Novoshape®
    • Paste fainoase
  • Sucuri din fructe
    • Clarificarea sucului din mere
    • Tratamentul tocaturii de mere
    • Fructe de padure / struguri extractie si clarificare
    • Vegetale, tropicale si citrice
  • Procesarea carnii
    • Protamex®
    • Reducerea sarii si generarea de aroma
  • Vinuri
    • Extractia
      • VinoCrush® Classic
      • Vinozym®Vintage FCE G
      • Vinozym® Process
      • Vinozym® Vintage FCE
    • Limpezirea
      • Ultrazym® 100 G
      • VinoClear® Classic
      • Novoclair® Speed
    • Maturarea
      • VinoTaste® Pro
    • Filtrarea
      • Vinoflow® Max
  • Studii de caz
    • Produse sanatoase, afaceri sanatoase
    • A face laptele digestibil, o buna afacere naturala
    • O cale suculenta si colorata de a fi sanatos

Lactate

Solutii pentru lactate

Producerea branzei este una dintre cele mai timpurii industrii biotehnologice, care a utilizat enzime cu mult inainte ca cineva sa stie ca ele exista sau modul lor de actionare. Astazi, enzimele sunt utilizate in industria laptelui la producerea branzei, a iaurtului si a celorlalte produse lactate, in timp ce altele sunt utilizate intr-un mod specific pentru a face laptele digestibil, pentru imbunatatirea texturii sau aromei.

Ingrediente industria alimentara, panificatie si a vinului, produse oenologice
Copyright © 2021 - Gama Serv 95 SRL. ANPC
  • Politica de confidentialitate
  • Politica de cookie-uri
  • Termeni si conditii
Web design & development CUBE STUDIO