Solutiile pentru checuri de la expertii in enzime.
Segmentul de checuri ambalate are tendinta de crestere rapida in urmatorii ani. Asta datorita partial faptului ca consumatorii sunt mai ocupati ca niciodata, dar si faptului ca checurile au intrat in segmentul de snack-uri. Checurile sunt percepute mai mult ca forma facila de rasfat atunci cand esti grabit.
Provocarea pentru producatori este tendinta checului de a se usca, a se intari si invechi pe timpul distributiei si depozitarii. Aceste fenomene reduc timpul in care checul ramane perceput ca fiind proaspat si delicios.
Enzimele sunt ingrediente care pastreaza prospetimea checurilor. Novozymes a valorificat pozitia sa de lider al pietii si de pionier in pastrarea prospetimii produselor coapte dezvoltand solutii enzimatice ce mentin calitatile produsului proaspat copt pe timpul depozitarii in beneficiul furnizorilor de ingrediente pentru checuri, a brutarilor si a consumatorilor.
Luati legatura cu furnizorii vostri de ingrediente astazi si va veti bucura de prospetimea checului timp indelungat.