Gama de produse

  • Produse Lamothe Abiet

Œnobois®

Lemne pentru enologie
 
Lamothe-Abiet s-a angajat de peste 10 ani in studierea interactiunii dintre lemn si vin. In baza acestei experiente acumulate, gama de produse  Œnobois®, dezvoltate sub controlul enologilor, inginerilor in lemn si a aromaticienilor, ofera o paleta larga de selectii pentru dezvoltarea caracterului vinului vostru.

Stick Inside

Prelungiti utilizarea butoaielor voastre!

Simplu si eficace, sistemul stick Inside revigoreaza aportul aromatic al butoaielor uzate. Dimensiunile sale paralelipipedice unice permit aporturi aromatice ca urmare a desfasurarii schimbului natural intre vin si baric.

 

Kit gata de folosire, compus din segmente de stejar francez, destinat prelungirii duratei de utilizare a butoaielor. Stejarul utilizat este selectionat si uscat natural timp de 24 de luni in aer liber. Segmentele patrate (22mm x 30cm) care compun Stick Inside sunt studiate pentru obtinerea unei extractii lente si progresive, in sinergie cu maturarea traditionala in butoaie de stejar. Aportul aromatic al maturarii este amplificat ca si cand s-ar realiza in butoaie noi. Sistemul este realizat ca o inlantuire de segmente care permit o miscare usoara in interiorul butoiului cat cu o instalare si o extragere usoara.

Prajire Medium (medie)

Prajire Medium Plus (puternica)