Teavigo - Cel mai eficace component al ceaiului verde in forma pura.

Ceaiul verde - bine cunoscut pentru beneficiile aduse sanatatii.
In tarile asiatice, ceaiul verde este bine cunoscut pentru beneficiile sale si este folosit in mod traditional pentru detoxifiere, imbunatatind circulatia sangelui si imbunatatind in general rezistenta organismului la diferite afectiuni.

EGCG - componenta cea mai importanta din ceaiul verde pentru sanatate
Ultimele date stiintifice au demonstrat ca substanta numita Epigallocatechin gallate (EGCG) joaca un rol important in prevenirea unei game largi de afectiuni inclusiv cele cardiovasculare si cancer, la fel ca si tulburarile gastrointestinale, cariile dentare. EGCG pura este una dintre cele mai active componente ale ceaiului verde. El este un antioxidant natural si foarte eficient, care suprima activitatea radicalilor liberi.

Este de asemenea:
♦ Antiterogenic
♦ Antitrombotic
♦ Antimicrobian
♦ Antiinflamator
♦ Antiangiogenic
♦ Glucostatic

Natural si pur

Folosind tehnologia brevetata si inovativa, M Nutritional Products extrage EGCG din ceaiul verde. Rezultatul obtinut este un compus natural cu o puritate de 95%, TEAVIGO.

Calitate superioara si siguranta dovedita
Cu TEAVIGO, DSM Nutritional Products ofera un produs superior si de calitate constanta, fara pesticide si ierbicide. Siguranta este un factor critic pentru ei atunci cand propun un nou ingredient pietii. DSM a investit mult in acest program pentru a asigura siguranta produsului TEAVIGO.

Proprietati senzoriale superioare pentru aplicatiile din industria alimentara

Spre deosebire de extractele de ceai obitnuite, TEAVIGO este aproape incolor si nu are gust amar. TEAVIGO fiind o substanta foarte pura si bine definita DEFINED, produsele finite pot fi imbogatite fara ca gustul s culoarea sa le fie afectate. TEAVIGO poate fi folosit pentru o gama larga de sucuri, alimente in stare solida si suplimente alimentare.