Enzime pentru produsele lactate

Producatorul de branza are la dispozitie o gama larga de coagulanti, care ii permite sa selecteze coagulantul potrivit pentru fiecare tip de branza, si sa preintampine cerintele clientilor. DSM ca un lider mondial pentru toate cele trei tipuri de coagulant - chimozina produsa prin fermentare, coagulant microbian si cheag de origine animala - poate oferi prin portofoliul sau cea mai extinsa gama de produse si poate sfatui producatorul sa aleaga coagulantul cel mai potrivit pentru el. DSM, fiind producator de top, este furnizorul preferat de agenti coagulanti pentru industria laptelui din intreaga lume, cu produse de inalta calitate si un suport tehnic pe masura.

 

In plus, DSM sprijina producatorii cu o serie de lipase atat de origine animala cat si obtinute prin fermentare. Piccantase®, de exemplu, va permite sa controlati formarea aromei de branza.

 

Dar priceperea lor a mers mai departe. Pentru a veni in intampinarea cerintelor pentru produsele lactate cu continut scazut de lactoza, DSM a dezvoltat Maxilact®. Aceasta converteste lactoza in glucoza si galactoza, zaharuri acceptate nutritional. Prin aceasta tehnologie, productia de lapte cu % scazut de lactoza, iaurturi, unt si deserturi a devenit posibila si practica.

 

Denumirea comerciala (caracteristici) - Aplicatii:
♦ Maxiren® (chimozina pura produsa prin fermentatie din Kluyveromyces lactis. Disponibila sub forma lichida, granulata, pudra si tablete.-. toate tipurile de branza inclusiv cele superioare, vegetariene, Kosher/Halal.
♦ Fromase® (Un coagulant microbian obtinut din Rhizomucor miehei . Furnizat in trei variante in functie de gradul de sensibilitate la caldura, L, TL, si XL. Disponibil sub forma lichida, granulata, pudra si tablete). Aplicabilitate generala - nemodificat genetic - Vegetarian - Kosher/Halal.